Látnokok

Ivan Dragicevic

1965. május 25-én született Bijakoviciban, mely területileg Medjugorjéhoz tartozik. Még ma is minden nap megjelenik neki a Szűzanya, és kilenc titkot bízott rá. Ivan nős, három gyermeke van és családjával az USA-ban és Medjugorjéban él. A Szűzanyától a fiatalokért és a papokért való imaszándékot kapta.

Ivanka Ivankovic-Elez

1966. június 21-én született Bijakoviciban, mely területileg a Medjugorjéhoz tartozik. Elsőként látta meg a Szűzanyát. 1985. május 7-ig jelent meg neki minden nap a Szűzanya. Felfedte előtte mind a tíz titkot és azt mondta neki, hogy egész élete folyamán meg fog neki jelenni évente egyszer– a jelenés évfordulóján, június 25-én. Ivanka férjnél van, három gyermek édesanyja és családjával együtt Medjugorjéban él. A Szűzanya a családokért való imaszándékot bízta rá.

Jakov Colo

1971. március 6-án született Szarajevóban. 1981. június 25-től 1998. szeptember 12-ig minden nap megjelent neki a Szűzanya. Tíz titkot kapott a Szűzanyától és ígéretet arra, hogy élete végéig meg fog neki jelenni egy évben egyszer, Karácsonykor. Jakov nős, három gyermeke van és családjával együtt Medjugorjéban él. A Szűzanyától a betegekért való imaszándékot kapta.

Marija Pavlovic-Lunetti

1965. április 1-én született Bijakoviciban, mely területileg Medjugorjéhoz tartozik. Még ma is minden nap megjelenik neki a Szűzanya. Általa adja az üzenetet a plébániának és a világnak. 1984. március 1-től 1987. január 8-ig így történt ez minden csütörtökön, majd 1987 januárjától minden hónap 25-én ad üzenetet a Szűzanya a világnak. Marija kilenc titkot kapott. Férjnél van, négy gyermek édesanyja, családjával együtt Olaszországban és Medjugorjéban él. A tisztítótűzben szenvedő lelkekért való imaszándékot bízta rá a Szűzanya.

Mirjana Dragicevic-Soldo

1965. március 18-án született Szarajevóban. 1981. június 24-től 1982. december 25-ig minden nap megjelent neki a Szűzanya. Megkapta a Szűzanyától mind a tíz titkot, és azt mondta neki, hogy egész élete folyamán meg fog neki jelenni minden évben egyszer – március 18-án. 1987. augusztus 2-tól elmondása szerint minden hónap másodikán hallja a Szűzanya hangját és vele együtt imádkozik a hitetlenekért. Néha látja is Őt. Mirjana férjnél van, két gyermek édesanyja, Medjugorjéban él a családjával. Az ő imaszándéka, melyet a Szűzanya rábízott: ima a hitetlenekért – azokért, akik nem ismerték meg Isten

Vicka Ivankovic-Mijatovic

1964. szeptember 3-án született Bijakoviciban, mely területileg Medjugorjéhoz tartozik. Minden nap megjelenik neki a Szűzanya mind a mai napig. Kilenc titkot bízott rá a Szűzanya. Vicka férjnél van, két gyermek édesanyja és Krehin Grac-ban él Medjugorje mellett. A betegekért való imaszándékot bízta rá a Szűzanya.

Forrás: http://www.medjugorje.hr/hu/medjugorjei-jelenesek/a-szuzanya-jelenesei/