Ivanka Ivankovic-Elez

Ivanka Ivankovic-Elez

1966. június 21-én született Bijakoviciban, mely területileg a Medjugorjéhoz tartozik. Elsőként látta meg a Szűzanyát. 1985. május 7-ig jelent meg neki minden nap a Szűzanya. Felfedte előtte mind a tíz titkot és azt mondta neki, hogy egész élete folyamán meg fog neki jelenni évente egyszer– a jelenés évfordulóján, június 25-én. Ivanka férjnél van, három gyermek édesanyja és családjával együtt Medjugorjéban él. A Szűzanya a családokért való imaszándékot bízta rá.

A Szűzanya éves jelenése Ivánkának - 2023. június 25.

Ivanka Ivanković Elez látnoknak 2023. június 25-én volt a szokásos  éves  jelenése. 

Az utolsó mindennapos jelenése alkalmával, 1985. május 7-én a Szűzanya Ivánkára bízta az utolsó, tizedik titkot, és azt mondta, hogy élete végéig meg fog jelenni neki évente egyszer, mégpedig június 25-én, a Jelenések évfordulóján. Így volt ebben az évben is.. A jelenés, amely hét percig tartott (18:38 - 18:45), Ivánka családi házában volt, és csak Ivánka családja volt jelen. 

A jelenés után Ivánka ezt mondta: A Szűzanya a következő üzenetet adta:

A Szűzanya éves jelenése Ivánkának 2021. június 25-én

A jelenés 5 percig tartott (18:41-18:46) Ivánka családi házában. A jelenésen csak Ivánka családja volt jelen. A jelenés után Ivánka a következőket mondta:
A Szűzanya az alábbi üzenetet adta: "Kicsi gyermekeim, szükségem van az imáitokra. Imádkozzatok, imádkozzatok, imádkozzatok."
A Szűzanya örömteli volt és megáldott mindnyájunkat édesanyai áldásával.
 

2019 június 25. - Ivanka által kapott üzenet

Ivanka Ivanković Elez látnoknak 2019. június 25-én volt a szokásos éves jelenése. Az utolsó mindennapos jelenés alkalmával, 1985. május 7-én a Szűzanya Ivankára bízta a 10. titkot, és azt mondta, hogy élete végéig évente egyszer meg fog jelenni neki, mégpedig a jelenések évfordulóján. Így történt az idén is. A jelenés, amely 4 percig (18:37-18:41) tartott Ivanka családi házában volt, és csak Ivanka családja volt jelen. A jelenés után Ivanka a következőket mondta: a Szűzanya a következő üzenetet adta: „Gyermekeim, imádkozzatok, imádkozzatok, imádkozzatok.”

Feliratkozás a következőre: Ivanka Ivankovic-Elez