Meghívó - Mária Konyhája (Mary's Meals) Magyarországon - szentmise és könyvbemutató 2023.11.28. 17:00

"Aki több napos éhezés után kenyérre gondol: valódi kenyérre gondol.”
Pilinszky János: Zsoltár
 
Kedves Barátaink!
 
Mindannyian éhezzük a JÓT, a SZÉPET, az IGAZAT, a SZERETETET, de talán valójában még sosem éheztünk fizikai értelemben. Egy különleges könyvbemutatóra és az azt megelőző szentmisére hívunk benneteket.
 
Vendégünk lesz a hét gyermekes skót édesapa, MAGNUS MacFarlane-Barrow, a csak civil háttérrel rendelkező gyermekéhezés elleni szervezet alapítója és vezetője. Ő és immár nagy és nagyon jól szervezett csapatának köszönhetően a világ legszegényebb részein immár közel 2,5 millió gyermek kap ISKOLAI ÉTKEZÉST egy éven keresztül a nagylelkű felajánlásoknak köszönhetőn. Az éves (!) költsége egy gyermek étkeztetésének 22 Euro, 8800 Ft. Ettől a gyermekek jól laknak. Kis segítség, nagy remény!
 
Miközben másokat segítünk megtelünk JÓSÁGGAL, SZÉPSÉGGEL, IGAZSÁGGAL, SZERETETTEL. Jóllakunk, degeszre esszük a lelkünket, amit mai világunk csak sivárít, kiürít, kiszárít. Magnus a világ legkiszolgáltatottabbjainak élelmet ad, nekünk pedig táplálékot, örököt, maradandót.
 
Nagy örömünkre szolgálna, ha jelen lennél, velünk lennél az imádságban, a Szent Imre templomban Mohos Gábor PÜSPÖK atya szentmiséjén, az MCC-n tartandó tanúságtételen, mely Magnus könyvének magyarországi bemutatója és egyben a Mary’s Meals Magyarország elindulása is. 
 
Levelünk mellékleteként megtalálod az eseménnyel kapcsolatos meghívókat.
 
Még el sem indultunk, máris több mint 100 (!) gyermek ellátási költségeire érkezett felajánlás. Egészen biztosak vagyunk benne, hogy velünk magyarokkal sikerülni fog átlépni a két és félmilliós ellátotti számot.
  
Szeretettel várunk benneteket! 

És egy kisfilm róluk... MARY'S MEALS - A FRUIT OF MEDJUGORJE (7min) Madjarski.mp4
 

plakát 1plakát 2