Húsvéti zarándoklat a Béke Királynőjéhez Medjugorjéba

Kemenes Gábor atya zarándoklatot szervez Međugorjéba 2024. április 1-ei, húsvéthétfői esti indulással és április 6-ai, szombat délelőtti haza érkezéssel.

Várható költségek: 30.000 Ft útiköltség, + étkezési- és szállásköltség, mely előre láthatóan 75 Euro.

Jelentkezni: Kemenes Gábor, 1393 Budapest, Pf. 317. címen, 10.000.- Ft előleg befizetésével lehet március 1-ig történő beérkezéssel. Ezután már csak a buszok megteltéig fogadunk el jelentkezést.

Utazni érvényes személyi igazolvánnyal vagy útlevéllel lehet. A postautalványra kérjük olvashatóan ráírni a nevet, lakcímet, a "közlemény" helyén az igazolvány vagy az útlevél számát és a telefonszámot, e-mail címet is. Nagy segítséget jelent, ha előre jelzik azt is, hogy kivel szeretnének egy autóbuszon utazni. Egy csekken több jelentkező előlegét is fel lehet adni a postaköltségek csökkentések érdekében, ebben az esetben célszerű levélben közölni a fent említett adatokat.

A szállás- és buszfoglalás miatt kérjük a határidő pontos betartását! Aki igényli, annak csoportos utasbiztosítást tudunk kötni, amelynek várható költsége 3.000 Ft/fő. A jelentkezők számától függ, hogy mekkora kedvezményt kapunk. Kérjük egyértelműen jelezni, hogy kívánják-e igénybe venni a biztosítást vagy sem, melyhez a születési adatok megadására is szükségünk van.