Mladifest 2024

Időpont
-
Szervező
Kemenes Gábor atya
Jelentkezési határidő

Kemenes Gábor atya zarándoklatot szervez Medjugorjéba, a 35. Mladifestre, a fiatalok imatalálkozójára, amelynek jelmondata:

„Mária a jobbik részt választotta…” (Lk 10,42).

Indulás Magyaroknagyasszonya térről (Rezső tér) július 31-én, szerdán este 19 órakor, hazaérkezés augusztus 7-én, szerdán délelőtt.

A várható kedvezményes útiköltség 25 év alatti fiataloknak 30.000 Ft + 110 Euro szállás- és étkezési költség (minden nap egy meleg ebéd).

Jelentkezni 2024. június 30-ig Kemenes Gábor 1393 Budapest, Pf. 317. címre feladott 10.000 Ft előleg befizetésével lehet. Az utalványon olvashatóan szerepeljen a jelentkező neve és lakcíme, a közleményben pedig e-mail címe, telefonszáma, úti okmányának (személyigazolvány) száma, születési dátuma és az, hogy ha lehet, akkor kivel szeretne egy buszon utazni. A csoportos utasbiztosítást igénylők számára az előleg összege 12.000 Ft.. Egy csekken több előleg is befizethető.

Ez a lelkigyakorlat fiataloknak szól, ezért a részvétel felső korhatára 25 év. A 25 éven felüli jelentkezők számára az útiköltség 45.000 Ft + 135 Euro. Kérünk minden érdeklődőt, hogy a zarándoklatra időben és megfontoltan jelentkezzen. A szállás- és buszfoglalás miatt nagyon fontos a határidő pontos betartása!

Szeretettel kérjük, hogy aki teheti, támogassa azokat a fiatalokat, akik anyagi okok miatt egyébként nem tudnának részt venni a találkozón. Az adományozók a közlemény rovatban jelezzék, hogy erre a célra szánják a küldött pénzt. Bármilyen csekély összegű adományt hálásan köszönünk!