IMA, BÖJT ÉS CSEND SZEMINÁRIUM MEDJUGORJÉBAN

Időpont
-
Jelentkezési határidő

Isten jóságából és a Szűzanya szerető, hívó szavát követve idén is szeretnénk elindulni Medjugorjéba, a Béke Királynője által megszentelt, oly kedves földre. Egy hetet töltünk el együtt, csendben, imádkozva és böjtölve, hogy a Szűzanya közelében, együtt imádkozva vele, megnyíljon a szívünk Isten csodáira, kegyelmi kincseinek és szeretetének befogadására.

A lelkigyakorlat teljes csendben történik, napi két előadással és szentmisével, a fennmaradó időben pedig Szentségimádással és éjszakai virrasztással. Az étkezések a Szűzanya kérése szerint  kenyér és víz, amelynek elfogyasztása együtt, közösségben történik, csendben, halk zene mellett. A lelkigyakorlatot fra Ljubo Kurtovic atya vezeti.

Indulás: 2019. június 30. vasárnap a reggel 5:15-kor kezdődő szentmise után a budapesti Karolina úti kápolnától (XI. kerület).

Érkezés: 2019. július 7. vasárnap reggel 9 óra körül

Útiköltség: 23 000 Ft

A lelkigyakorlat költsége: 120 EUR

Nincs jelentkezési határidő, de a résztvevők száma korlátozott, a lelkigyakorlatos ház befogadóképessége miatt.

Elérhetőség: +36303839725, andrea.medjugorje@gmail.com

Kérlek szépen, hogy csak annak továbbítsd a meghívót, akiért felelősséget tudsz vállalni, aki lelkileg érett és kész arra, hogy csendben, imádság és böjtben tudja megélni a lelkigyakorlatot.

Nagy szeretettel vár bennünket a Szűzanya, hogy nekünk ajándékozhassa a legdrágábbat: Jézust!