Ifjúsági találkozó - Mladifest Medjugorjéban

Időpont
-
Szervező
Kemenes Gábor atya
Jelentkezési határidő

"Tanuljatok tőlem és nyugalmat találtok lelketeknek" (Mt 11, 28-30)

Kemenes Gábor atya a találkozóra zarándoklatot szervez. Indulás július 31-én este, hazaérkezés augusztus 7-én délelőtt.

A várható kedvezményes útiköltség 25 év alatti fiataloknak 20.000 Ft + 100 Euro szállás- és étkezési költség, amit mindenki a helyszínen fizet.

Jelentkezni 2022. június 25-ig Kemenes Gábor 1393 Budapest, Pf. 317. címre feladott 5.000 Ft előleg befizetésével lehet. Az utalványon olvashatóan szerepeljen a jelentkező neve és lakcíme, a Közleményben pedig e-mail címe, telefonszáma, útiokmányának (személyigazolvány) száma, születési dátuma és az, hogy ha lehet, akkor kivel szeretne egy buszon utazni.

A csoportos utasbiztosítást igénylők számára az előleg összege 6.000 Ft. Egy csekken több előleg is befizethető.

Ez a lelkigyakorlat fiataloknak szól, ezért a részvétel felső korhatára 25 év. A 25 éven felüli jelentkezők számára az útiköltség 25.000 Ft + 120 Euro.

Kérünk minden érdeklődőt, hogy a zarándoklatra időben és megfontoltan jelentkezzen. A szállás- és buszfoglalás miatt nagyon fontos a határidő pontos betartása! Szeretettel kérjük, hogy aki teheti, támogassa azokat a fiatalokat, akik anyagi okok miatt egyébként nem tudnának részt venni a találkozón.

Az adományozók a Közlemény rovatban jelezzék, hogy erre a célra szánják a küldött pénzt. Bármilyen csekély összegű adományt hálásan köszönünk!  

Mladifest 2022