30. Međugorjei ifjúsági találkozó – 2019.augusztus 1-6.

Időpont
-
Szervező
Kemenes Gábor 1393 Budapest, Pf. 317.
Jelentkezési határidő

A találkozóra zarándoklatot szervezünk. Indulás július 31-én este, hazaérkezés augusztus 7-én délelőtt.

Várható kedvezményes útiköltség a fiataloknak 15.000 Ft + 100 Euro szállás- és étkezési költség, amit mindenki a helyszínén fizet.

Jelentkezni 2019. június 25-ig Kemenes Gábor 1393 Budapest, Pf. 317. címre feladott 4.000 Ft előleg befizetésével lehet.
Az utalványon olvashatóan szerepeljena jelentkező neve és lakcíme, a Közleményben pedig e-mail címe, telefonszáma, útiokmányának száma, születési dátuma és az, hogy ha lehet, akkor kivel szeretne egy buszon utazni.

A csoportos utasbiztosítást igénylők számára az előleg összege 6.000 Ft. Egy csekken több előleg is befizethető. Ez a lelkigyakorlat fiataloknak szól, ezért a részvétel felső korhatára 30 év. A 30 éven felüli jelentkezők számára az útiköltség nem kedvezményes, ők 17.000 Ft-ot fizetnek.

Kérünk minden érdeklődőt, hogy a zarándoklatra időben és megfontoltan jelentkezzen. A szállás- és buszfoglalás miatt nagyon fontos a határidő pontos betartása! Szeretettel kérjük, hogy aki teheti, támogassa azokat a fiatalokat, akik anyagi okok miatt egyébként nem tudnának részt venni a találkozón. Az adományozók a Közlemény rovatban jelezzék, hogy erre a célre szánják a küldött pénzt. Bármilyen csekély összegű adományt hálásan köszönünk!